FOLYAMATFEJLESZTÉS AUTOMATIZMUS

Szokták mondani, hogy a hivatalok malmai lassan őrölnek. Nos, ez a digitálisan nem éppen fejlett, a folyamatok automatizálását háttérbe szorító vállalkozásoknál is így van.

Vegyük például az új kolléga megtalálását: kiszámoltad már mennyi idő megy el olyan jelöltek szűrésére, akik nem felelnek meg az álláshirdetés feltételeinek? Persze a slusszpoén az, amikor a személyes interjún derül ki, hogy mégsem találkoznak az igényeitek. Temérdek felesleges munkaóra és energia, aztán kezdődhet minden elölről.

De ugyanez igaz az ügyfélkezelés terén mutatott folyamatokra, vagy az értékesítés bizonyos fázisaira. A Social Pro folyamatfejlesztés & automatizáció szolgáltatása ezeket a felesleges és lassú lépéseket integrálja automatikus folyamatokká, felszínre hozva a céged rejtett tartalékait.

Legyen szó egy hatékony CRM rendszerről, toborzó vagy értékesítési kampányról, a cégedre szabott digitális folyamatokkal segítjük a hatékonyabb, eredményesebb és kifizetődőbb működést. Csak kérned kell és a céged olajozott gépezetként halad tovább a kijelölt úton.