Hogyan értünk el 350.44%-os megtérülést egy könyvelőirodának 6 hónap alatt?

A cikk bemutatja, hogy hogyan értünk el 350,44%-os megtérülést hat hónap alatt egy könyvelőirodánál egy teljesen automatikus és digitális árajánlatadási rendszer segítségével. A rendszer hatékonyan segítette a könyvelőirodát abban, hogy növelje az érdeklődő ügyfelek számát, az ügyfélkörét és a bevételét, miközben csökkentette az árajánlatadással töltött időt. A digitális automatizálás iránti igényekre reagálva a rendszerünk lehetővé teszi a könyvelőirodáknak hatékonyabb kommunikációt az ügyfelekkel, és több időt szánni a lényegesebb tevékenységekre.

AUTÓMATIZMUSDIGITALIZÁCIÓFELADATKEZELÉSÜGYFÉLKEZELÉS

Krasznai Gábor

2/25/20233 min read

A digitális korban az ügyfeleknek egyre nagyobb az elvárása a gyors és hatékony válaszadásra, így egyre fontosabb az üzleti folyamatok automatizálása. Ennek a ténynek a felismerése vezetett minket arra az ötletre, hogy egy teljesen automatikus és digitális rendszert dolgozzunk ki, amely lehetővé teszi a könyvelőirodák számára, hogy egyszerűen és hatékonyan adjanak árajánlatot az érdeklődő ügyfeleknek.

A rendszerünk 15 kérdést tesz fel a könyvelő iroda érdeklődőinek, amelyek segítségével felmérjük a cégek könyvelési igényeit és egyéb információkat kérünk be. Az adatok alapján automatikusan generálunk egy személyre szabott árajánlatot, amely segít az érdeklődő ügyfeleknek eldönteni, hogy melyik könyvelőirodát válasszák.

Az eredményeink igazolják a rendszer hatékonyságát. Egy könyvelőirodának, amely hozzánk csatlakozott, 6 hónap alatt sikerült 300 új érdeklődőt szereznie, akik közül 12 új ügyfél lett. Az új ügyfelek havonta átlagosan 80 000 Ft bevételt hoztak (ügyfelenként 40 000 Ft-os könyvelési díj alapján számolva). A kampány hatására a könyvelőiroda már a hatodik hónapban összesen 1 680 000 Ft árbevételt generált, ami 350.44%-os megtérülést jelentett az eredeti befektetéshez képest.

Fontos hangsúlyozni, hogy a múltbeli eredmények nem jelentenek garanciát a jövőbeli eredmények tekintetében, és a kampány eredményei régiónként változhatnak. Minden egyes könyvelőiroda más és más, és az üzleti sikerekhez az üzleti modellek személyre szabása és a piaci igényekhez való alkalmazkodás elengedhetetlen.

Összefoglalva, a digitális automatizálás iránti igényekre való reagálás, az ügyfelek elvárásainak kielégítése és a hatékony marketing stratégiák kialakítása mind nagyon fontos az üzleti sikerhez.

A mi átfogó és digitális rendszerünk segít a könyvelőirodáknak abban, hogy hatékonyan kommunikáljanak az érdeklődő ügyfelekkel, növeljék az ügyfélkörüket és ezzel együtt a bevételüket is. A rendszer automatizálása azt jelenti, hogy a könyvelőirodák kevesebb időt töltenek az árajánlatadás folyamatával, így több időt szánhatnak a lényegesebb tevékenységekre, például a könyvelési szolgáltatások minőségének javítására vagy az ügyfelekkel való kapcsolattartásra.

Az ügyfeleknek pedig könnyű és gyors hozzáférést biztosítunk a könyvelőirodák ajánlataihoz, amelyek átláthatóbbá teszik a döntési folyamatot és növelik az elégedettséget az általunk nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Összefoglalva, a könyvelőirodák és az ügyfelek számára egyaránt előnyös a rendszerünk alkalmazása. Egyrészt segít a könyvelőirodáknak hatékonyabbá tenni a működésüket, növelni az ügyfélkörüket és a bevételüket. Másrészt pedig az ügyfelek számára egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a döntési folyamatot, amely hosszú távon is elégedett és hűséges ügyfeleket eredményezhet.

Ha Ön is könyvelőirodát vezet, és szeretné automatizálni az árajánlatadási folyamatot, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Rendszerünk lehetővé teszi Önnek, hogy gyorsan és hatékonyan kommunikáljon az érdeklődő ügyfelekkel, növelje az ügyfélkörét és növelje a bevételét. Mert a siker titka nemcsak az állandó innovációban és fejlődésben, hanem az ügyfeleknek nyújtott minőségi szolgáltatásban is rejlik.