CSAPAT

Kik állnak a Social Pro mögött? Egy hatékony csapat, amely lendületbe hozza a céged és parkolópályára kényszeríti a versenytársaid. Olyan tudással és piaci tapasztalatokkal rendelkező szakemberek, akik az online marketing különböző területein állják meg a helyüket.

Weboldaltervezés, Facebook hirdetéskezelés, Google hirdetéskezelés, tartalommarketing, marketingstratégia, valamint folyamatfejlesztés & automatizáció. Ahogy szoktuk mondani: bár a nevünk kötelez, nemcsak Social-ben vagyunk Pro-k.

KRASZNAI
GÁBOR

Cégünk vezére, kapitánya, csimborasszója. Aki kiszedi belőled, hogy mire van szükséged és ha kell, lefordítja a nyelvedre.

Segít optimálisan elkölteni a rendelkezésedre álló marketingkeretet, cserébe addig űzi-hajtja a csapatot, amíg hozzák az elvárt eredményeket.

ALAPÍTÓ & MINDENES

JÓZSA

Hozzá tartozik minden, ami szemnek s szájnak ingere. Kreatív megoldások tartalommarketing vagy PPC terén?

Ő lesz az embered. Persze a projekt- és folyamatmenedzsment, a kreatív koncepciók kidolgozása sem ismeretlen terep számára. Végig kíséri a projekteket a tervezéstől a megvalósításig.

KRISZTIÁN

CREATIVE DIRECTOR

Ő az az apró, de nem elhanyagolható fogaskerék, akitől az addig csak döcögő folyamatok versenyképes tempóra kapcsolnak.

Segítségével a céged elavult és lassú folyamatait könnyes szemmel búcsúztathatod el, hogy aztán magadhoz öleld az újat, a pörgőst, az eredményest. Vigyázat: hatékonyságban nem ismer kegyelmet!

GÁBOR LÁSZLÓ

AUTÓMATIZMUS / FOLYAMATFEJLESZTÉS